رسالت گروه

پیشبرد اهداف سلامت جامعه با تاکید بر ارتقاء سلامت باروری و تحکیم بنیان خانواده از طریق تربیت نیروهای توانمند و خلاق در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد که در حوزه های پیشگیری، تشخیص، درمان، مراقبت و مشاوره؛ خدمات نوین و با کیفیت ارائه کنند و بتوانند در جایگاههای آموزشی، پژوهشی و مدیریتی نقش موثری ایفا نمایند. این گروه تلاش می کند با عدالت محوری در ارائه آموزش کارآمد و به کارگیری منابع و اطلاعات به روز، عملکرد مبتنی بر شواهد، مجازی سازی و به کارگیری شیوه های نوین تدریس و تحقیق در مسیر تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم گام برداشته و مشارکت و همکاری با سایر بخشها را در جهت توانمند سازی دانشجویان در حیطه آموزش بالینی، پژوهش و فعالیت در سطوح مختلف سیاستگذاری را سرلوحه کار خود قرار دهد. همچنین با انجام تحقیق در جهت شناخت نیازهای آموزشی، بهداشتی و درمانی جامعه بر اساس اولویت های وزرات متبوع اقدام می کند و به دنبال این رسالت به بازنگری مداوم برنامه های آموزشی و ارائه بازخوردهای مناسب برای بهینه سازی سیستم  و برنامه های آموزشی می پردازد.

هدف کلی

تربیت متخصصین و کارشناسان کارآمد در حیطه های آموزشی، بالینی، پژوهشی، مدیریتی و تامین نیروی انسانی مورد نیاز مرتبط با سلامت جامعه؛ به منظور دستیابی به استقلال حرفه ای، تامین نیروی سیاستگذار و مدیران مامایی، آگاه به امور سازمانی و اجتماعی و همچنین کوشش درامر ترجمان دانش، انتقال شواهد به بالین و کاستن فاصله بالین و آموزش.

اهداف گروه  

1-دستیابی به استانداردهای یادگیری در مقاطع مختلف تحصیلی و ارزیابی مداوم آنها

2-بازنگری و به کارگیری شیوه های نوین تدریس و ارزیابی با رویکرد مجازی سازی

3-برنامه ریزی جهت بهبود آموزش و ارزشیابی بالین

4-آموزش با رویکرد دانشجو محور و دانش پژوهشی با کمک روشهای؛ یادگیری مبتنی بر شواهد

 (Evidence based) ، مبتنی بر ارشدیت (Mentorship) ، یادگیری از راه دور و مجازی

 (E-Learning & ritual learning) و مبتنی بر جامعه

5-آموزش موضوعات نوین و مبتنی بر خلاقیت با توجه به نیاز خانواده ، جامعه و حرفه

6-تربیت دانش آموختگان پایبند به اخلاق و با صلاحیت حرفه ای جهت ایفای نقش های مشاوره ای، مراقبتی، حمایتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی.

7-تربیت، توسعه و تقویت نیروی انسانی در سطوح آموزشی، پژوهشی و مدیریتی

8- توسعه توانمندهای اعضای هیات متناسب با تحولات علمی رشته و استانداردهای ملی و بین الملی

9-مشارکت در تدوین و اجرای برنامه آموزشی و راهنمای بالینی (guideline) مامایی

10-تأسیس و تقویت مراکز تحقیقاتی و پژوهشی بر اساس اولویت های وزارت متبوع در راستای هدایت پایان نامه های دانشجویی در مقاطع ارشد

11-طراحی و اجرای برنامه های آموزشی ( آموزش مداوم ) جهت تقویت و توانمندسازی نیروهای شاغل در سیستم سلامت

12-سازماندهی و بکارگیری دانش حاصل از فعالیت های پژوهشی در راستای ترجمان دانش  و انتقال شواهد به بالین و کاستن فاصله بین بالین و آموزش

13-ارتقا فعالیت های مرتبط با صنعت و مشارکتی درآمدزا با ارائه برنامه های مشاوره ای، مراقبتی، حمایتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی.